Izgalmas programokkal készül a Playground a klubszezonra

Lassan vége a nyárnak és a szabadtéri fesztiváloknak, ezzel együtt pedig beköszönt a klubszezon. A Csepel Művek területén található Playground Clubban, mi is igazán izgalmas programokkal készülünk nektek a következő hónapokra.

Igyekszünk majd bemutatni az elektronikus zene legtöbb vállfaját, de minden hétvégén számíthattok ránk egy house eseménnyel is.

Szeptember 16. re:parallel pres. Hyperlove III. with Noizar

Noizar egy ukrán származású dj, aki jelenleg Amsterdamban él. Ő volt a kijevi Closer klub egyik rezidense és ő a Wicked Bass label tulajdonosa.


 Szeptember 17. Cruisin x Bipolar x Rokoko afterparty

A méltán híres Bipolar és Rokoko hajósbuli aftere biztosan sokáig emlékezetes marad.


Szeptember 24. Fidull • Season Opening with Distilled Noise (IT)

Distilled Noise egy hihetetlenül tehetséges olasz producer, aki Ableton tutorial videóival hívta fel magára a figyelmet először. Zenéi folyamatosan pörögnek a Fidull eseményeken. Mi már nagyon várjuk!


Kövess minket Facebookon és Instagrammon is!

Playground Club | Budapest, Színesfém utca 7. (Csepel Művek)

🇭🇺 MEGKÖZELÍTÉS:
A Boráros térről 23:43-ig 10 percenként indul a H7-es HÉV, amivel a Szent Imre térig (3 megálló) kell jönnötök. Onnan a Csepel Művek területén 10 perc sétával elérhető a klub.A Deák térről a 979 és 979A éjszakai járatok 23:39-től 30 percenként indulnak. A 25 perces átszállás nélküli út után, szintén a Szent Imre térnél kell leszállnotok, ahol a már említett séta vár rátok a klubbig.


🇬🇧 DIRECTIONS:
You can catch the H-7 HEV which goes every 10mins from Boráros tér until 23:43. Get off at Szent Imre tér (3 stops). The club will be 10mins from there on foot.From Deák square you can catch the 979 and the 979A which go every 30mins from 23:39. After the 25 min journey also get of at Szent Imre tér.