KiRiK – Dip’n’Dive

A szemfüles rajongók már kiszúrhatták legutóbbi postjában a magyar zászlót az Edith felirat mellett. December 18-án a Dip’n’Dive csapata elhozza nekünk egy exkluzív bulira KiRiKet. Vigyázat: jegyek csak korlátozott számban!  


Az ukrán születésű DJ/producer már 2007-ben elkezdett foglalkozni a zeneírással, főleg német, román és angol hangzásvilágot ötvözve. A folyamatos gyakorlás és kísérletezés közben talált rá arra a stílusra, ami ma is saját zenéit tükrözi: mély, változatos dallamok finoman pulzáló ütemekkel. A folyamatos zeneírás gyümölcseit kezdetben olyan kiadók jelentették meg mint például az orosz HIGHWAY RECORDS és a holland Memoria Recordings, azóta viszont Kirill több saját kiadót is alapított, ahol kizárólag lemezen publikál zenéket, ezek pedig a Crocus, a Memory remains, az Uzvar és a Razom.

DJ-ként a house műfajon belül deep és tech stílusú zenékkel utaztatja a közönséget, de a táncolós groove-ok sem maradhatnak el egyetlen szettjéből sem, így nem csak a jó hangulatú bólogatás, hanem a lábak ösztönös mozgolódása is garantált ezen az estén.

Pályája során már többek között Romániában (az EDEN-ben), Olaszországban, Spanyolországban, Franciaországban, Németországban, Dániában, Lengyelországban, is fellépett, nálunk pedig 2019-ben fordult meg utoljára, úgyhogy a hazai közönség sem ismeretlen számára, mi már alig várjuk, hogy most milyen újdonságokkal készül nekünk.

A bulit a már két éve aktív kiadó-buliszervező Dip’n’Dive brigádnak köszönhetjük, akik a minőségi zenei támogatást is biztosítani fogják. Az esemény helyszínéül az Edith-et választották, így még a belvárosból sem kell kimozdulnunk ahhoz, hogy kiváló minőségű hangrendszeren bulizhassunk egyet, mielőtt igazán rákanyarodunk az ünnepekre.

Az eseményt ITT találjátok, addig is jó hangolódást.