Fine Selection #120 ● Fidull+After

A full és fullos évek óta alap szókészlete a budapesti éjszakának, amit a nagykátai party terminátorok gyakran felütnek egy ID-vel, hogy titkos nyelvüket csak az underground berkekben értsék. Igy született meg a Fidull közel 2 éve, hogy betöltse az elektronikus zenei magazinok közti űrt, amire régóta vártunk.

Fiatal kora ellenére a projekt hamar összefogott egy remek társaságot, amit egy bulisorozattal és egy kiadóval koronáztak meg a srácok Robert Dobak és Gallai Gábor (Golyó) vezetésével. Robi régóta vissztérő vendég nálunk és 2 év után végre újra velünk ünnepli születésnapját. Fiatal kora ellenére remek szelektor és azon kevesek egyike, aki otthonosan mozog több műfajban is. A rövidnadrág minden évszakban is jó Cassiel is visszatér hozzánk, akit angol-magyar vére remek zenei ízlessel ruházott fel, amit nem sajnál majd nekünk megmutatni.

A hosszú óráiról hires Fidull természetesen nem maradhat AFTER nélkül, amit első alkalommal rendezünk meg az Orr Studióban, pontosan az Orr Terasz alatt, 22.00-tól.

● Photo: Székely Anna 
● Sound: Funktion One

Tickets: 1.000 HUF (limited: 200 people)
https://bit.ly/3LSmPBB
After Party Tickets: 1.000 HUF (limited: 80 people)
https://bit.ly/39zZ9DH

Esemény: ITT!

(x)