Fidull 001 • Album release party

Megjelent a Fidull 001!

A Fidull indulása óta várjuk ezt a napot, amikor is végre megjelenik első kiadványunk a Fidull 001. Azt hiszem, hogy célunkat maradéktalanul sikerült véghez vinnünk, hiszen egy olyan rendhagyó kiadványt tudtunk összeállítani, melyen kizárólag hazai és határontúli magyar producerek munkái hallhatóak. Szcénánkban ilyen jellegű megjelenés még nem volt.

A 18 felvétel között több féle stílus és hangulat keveredik, de igyekeztünk úgy összeállítani, hogy az egy egységes ívet alkosson. Reméljük munkánk elnyeri tetszéseteket, hiszen szívünket-lelkünket beletettük, hogy ez egy időtálló és minőségi kiadvány legyen. Köszönjük a segítséget mindenkinek aki hozzájárult bármilyen formában.

Ha elégedett vagy a munkánkkal, az albumot a Fidull Bandcamp oldalán tudjátok megvásárolni, de meghallgatni SoundCloud oldalunkon is megtudjátok.

Szeptember 24-én Fidull Album Release party. A rendezvény ezúttal Budapesten lesz, méghozzá egy nagyon izgalmas helyszínen, ahol ismételten lesz lehetőségünk bulizni egy maratonit. A fellépőket az album előadói közül válogattuk, kiegészítve a Fidull djkkel, akik izgalmas back2back szettekkel készülnek. Rendezvényünk zártkörű, meghívóért írj üzenetet!

Szeretnénk kedveskedni azoknak, akik segítik munkánkat és időben megveszik elővételben a jegyet. Ők a megjelenés után INGYEN megkapják majd a Fidull 001 válogatásalbumunkat, melyen 18 különböző hazai és határon túli magyar producer munkája hallható.