Megjelent a JRD004 extra Preesh mini interjúval

english version: https://fidull.hu/jrd004-released-with-extra-preesh-mini-interview

Június 15-én délben megjelent a JUUZ legújabb kiadványa. Az album két Preesh zenét tartogat nekünk, amit egy Fedo és egy Enivrez Vous remix tesz teljessé.

Exkluzív bandcamp kiadás a juuzrecords.bandcamp.com oldalon!


Hogyan és mikor kezdtél el zenei producerkedni?
A tudatos produceri utam 2017-ben kezdődött, ez több fesztiválon való részvétel után történt, ahol különböző típusú zenéket hallgattam.

A zenén kívül mi a kapcsolatod a művészettel?
Szeretem a különböző művészeti ágakat, bár nézőként is részt vettem már bennük, de egyedül a zenével van különleges kapcsolatom.

Mióta foglalkozol minimál zenével?
Nem régóta csinálok minimált, ráadásul ezt a zenét, mint valami mélyebbet és sokrétűbbet szeretem. Minden új szám másképp tud kibontakozni és így tovább a végtelenségig.
Számomra ez egy élvezetes dolog.

Milyen művészek vagy események voltak rád hatással?
Nem hiszem, hogy vannak konkrét események, amelyek hatással voltak rám, de vannak olyan művészek, akik bevezettek a zene világába. Olyan előadókra gondolok, mint például: Doubleight, Ion Ludwig, Ika, Barac. Ők változtatták meg a saját „világomat”. Nagyon hálás vagyok nekik.

Milyen eszközöket használsz a produkcióhoz?
A legfőbb eszköz az arzenálomban a türelem, hogy megtaláljam az ötletet, ami után egy csodálatos dolog születik és valami többé válik.

Mit jelent a „Preesh” kifejezés?
Egyszerű, az álnév illik a vezetéknevemhez.

Hogyan jellemeznéd a zenédet néhány kulcsszóval?
Úgy gondolom, hogy minden számom az életutam egy bizonyos időszakát tükrözi. Úgy gondolok rá, mint az emlékekre fotóalbumomban. A zeném: „Ez nem olyan jó és nem rossz, ez csak van.”