4. Dunai Nyári Tábor

Egy bizonytalanságokkal teli év után egy valami már tisztán látszik: idén újra megrendezésre kerül – sajnos a tavalyi évben elmaradt – Dunai Nyári Tábor.

Az elmúlt egy évben sem pihentünk: minden eddiginél tartalmasabb programkínálatot sikerült összeraknunk, egyedülálló zenei előadóművészeket sikerült elhívnunk és egy új weboldallal is készültünk Nektek, amit itt tudtok megtekinteni: www.dunainyaritabor.hu

Időpont: július 15. – 18.
Helyszín: Szent László Híd, Fajsz, Zarándok szoborcsoport

Kiket várunk? Mindenkit, aki egy hosszú év után egy kis pihentető szórakozásra vágyik a gyönyörű Gemenci Tájvédelmi Körzet közvetlen szomszédságában.Mire lehet számítani? Egy felejthetetlen, baráti hangulatú, páratlan környezetben zajló elektronikus zenei mini fesztiválra közvetlenül a Duna partján, ahol a térség az ország legtehetségesebb house és techno előadói fogják 4 napon keresztül szolgáltatni az arcokra mosolyt csaló ütemeket. Sátorozási lehetőség biztosított, de buszjáratokat is indítunk a közeli településekről.

Az eddig bejelentett lineup: Ambos, Analog303, Andrash (live), Daniel Meister, Derek, Electric Boutique, Flixon, Jaffa Surfa, Martin M, Monthy Nolan, Palms Croatti, Peter Bernath, Vatsanah.

Amivel még készülünk: képzőművészeti alkotók kiállításaival és live actjeivel, strandolási lehetőséggel, eddig sehol nem látott színpadi installációkkal, kiváló hangrendszerrel, hideg italokkal, finom ételekkel, júliusi napsütötte időjárással és egyéb off programokkal, amit a következő hetekben fogunk leleplezni. Jelöld vissza az eseményt és értesülj elsőként a bejelentett programokról, előadókról és információkról.