Fidull • 360°

Gondoltunk egy nagyot és elhagyjuk komfortzónánkat, hogy egy igazán egyedi és különleges helyszínen fidullkodhassunk egy hatalmasat. A legjobb visualt a miskolci Avas Kilátó 360°-os panorámája garantálja, melyet szombat 17 órától vasárnap 12 óráig élvezhetünk. 
Az esemény exkluzivitását emeli, hogy összesen 110 jegyet fogunk értékesíteni, így családias légkörben élvezhetjük majd kedvenc DJ-ink szettjeit, természetesen Funktion-One hangrendszeren. Amennyiben velünk tartanál, vásárold meg a belépődet online, hiszen a férőhelyek száma erősen limitált.

LINE UP:
Baco
Cassiel 
Erro
Flixon
Liro (STP)
Martin M
Mole
Raqpar 
Robert Dobak
Whoknows

Soundsystem: Funktion-One
Photo: Munkácsy Barbara
Video: Tornai Isti


JEGYEK:

Jegyeket kizárólag elővételben tudtok vásárolni 6.000Ft-ért, meghívóért írjatok nekünk üzenetet.

Az elővételes jegy mellé megkapjátok Raqpar – Elements EP-jét, mely kiadónk második megjelenése.


INFO:
Az esemény zártkörű, meghívás alapján tudnak új tagok csatlakozni. Ha szeretnél valakit meghívni, írj nekünk. A rendezvényre való belépés csak érvényes védettségi igazolvány kártyás vagy applikációs formában való felmutatása után lehetséges. A szervezők a beléptetési jogot fenntartják, illetve a már belépett vendéget távozásra szólíthatják fel. 

MEGKÖZELIÍTÉS:
Autóval Budapestről Miskolc, az M3-as autópályán 1óra 45perc és 180km. IC személyvonatok 2 óránként indulnak Budapestről Miskolcra, az egyirányú jegy ára 3.700Ft, a menetidő 2óra. 

A miskolci vasútállomásról taxival 2500-3000Ft-ba kerül egy fuvar az Avasi Kilátóhoz. 

Igény esetén autóbuszt is tudunk indítani Miskolcra. A busz nagysága a foglalások számának függvényében változik. 
A 18fős ára: 8.000Ft/fő, a 35fős ára: 6.000Ft/fő, az 50 személyes ára pedig: 4.000Ft/fő. A jegyár az oda-vissza út árát tartalmazza. Az árak teli autónál érvényesek, kevesebb utas mellett ez változhat. 
Indulás szombaton Budapestről kb 14órakkor, visszaindulás Miskolcról pedig vasárnap kb 13 órakkor. Amennyiben érdekel ez a lehetőség kérlek írjatok privát üzenet és pontosítunk a részletekről.